Trädgårdsmöbler för en skönare utemiljö

Guteform står för trädgårdsmöbler med Gotländsk design och med ett Gotländskt ursprung. Vi tillverkar möbler av högsta kvalitet med ett tydlig fokus på hållbar konsumtion.

Välgjorda trädgårdsmöbler

I varje detalj från materialval, ytbehandling och arbete kännetecknar våra trädgårdsmöbler hållbarhet med exklusiv känsla. Samtliga möbler tillverkas av stort hantverkskunnande och vi ser att en trädgårdsmöbel från Guteform har många års hållbarhet vilket gynnar miljön.

Gotländsk furu

Gotländskt furu är ett välkänt begrepp som härstammar från den långsamt växande gotländska tallen. Goda egenskaper som begränsad vattenupptagning, hög hårdhet och hög motståndskraft mot mekanisk nötning gör den utmärkt för möbeltillverkning som ska hålla hög kvalitet. Vilket kännetecknar våra trädgårdsmöbler.

Ytbehandling

Vi använder miljövänlig impregnering. Naturligtvis finns alltid allternativ utan impregnering såsom lasyr eller obehandlat efter dina önskemål.

Materialval

Varje detalj och moment i vår tillverkning är viktig och för att skapa en hållbar och exklusiv produkt. Vi arbetar i första hand med Gotländsk tätvuxen furu och Jarrah, två material kända för sin hållbarhet och goda kvalitet.

Hållbar framtid

Trädgårdsmöbler från Guteform värnar om vår gemensamma framtid. Vi berättar gärna om fördelarna med hållbar konsumtion och långsiktigt ägande av din produkt. Vi värdesätter alltid kvalitet och de krav kunden och samhället sätter med avseende på miljö. Våra produkter erbjuder högsta möjliga kvalitet i förhållande till pris.

Kontakta oss

Skicka ett mejl så återkommer vi, så fort som möjligt.

Besök vår webbshop shop.guteform.se

X