Parkmöbler för offentliga miljöer

Vi tillverkar även gatu- och parkmöbler för offentliga miljöer. Med samma känsla för form och med samma ansvar. Hämta prislista eller får inspiration nedan.

Välgjorda parkmöbler

Våra gatu- och parkmöbler reflekterar samma känsla för form och med samma ansvar. Möblerna tillverkas vanligtvis i furu eller Jarrah men vid specialtillverkning kan annat förekomma för att möta just era önskemål. Tveka inte att kontakta oss idag med din förfrågan angående möbler för offentliga miljöer.

Läs mer om våra möbler här.

Ansvarstagande

Vi har länge tillverkat parkmöbler av hög kvalitet och genom åren arbetet synts i flera sammanhang. Våra referenser består av kunder som NCC, Oskarshamns kommun och HSB. Att tillverka möbler till offentliga miljöer kräver trygga och ansvarsfulla samarbeten vilket vi med över 20 års erfarenhet kan erbjuda.

Framtiden är viktig och vi värdesätter hållbar konsumtion. Vi informerar tydligt om de olika prisklasserna på marknaden och vill alltid göra affärer med stor ärlighet.

Miljöpolicy

Vi erbjuder alltid snickeriprodukter som uppfyller våra kunders och samhällets miljökrav. Verksamheten bedrivs på ett resurssnålt sätt, med minsta möjliga påverkan på miljön samt god arbetsmiljö för medarbetarna.

Kvalitetspolicy

Vi erbjuder produkter av högsta möjliga kvalitet i förhållande till prisklass. Verksamheten bedrivs på ett resurseffektivt sätt utan att göra avkall på den totala kvaliteten i verksamheten.

Kontakta oss

Skicka ett mejl så återkommer vi, så fort som möjligt.

Besök vår webbshop shop.guteform.se

X